матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки апартамент

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и убедили с времето в качеството си марки в производството на мебели в България. В в каталога на компанията влизат най-различни категоризации и видове матраци – от едностранни, с две лицеви страни матраци и предназначени за деца до типове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов гарантират на хората най-високо качество, както и най-висока степен на удобство и комфорт по време на спане. като добавка, непрестанните нововъведения по отношение на производствените технологии, различните видове продукти и идейните подходи са гаранция, че матраците Симеонов са напълно съобразени със нормите и правилата на съвремието за за отпочиващо и релаксиращо спане. в това, което ще прочетете ще направим обобщение на категоричните ползи от купуването на матраци Симеонов за вашата къща.

Мемори матраци

Ще говорим за разнообразни матраци от марката Симеонов, за чиято изработка е употребена пяна с памет. Мемори пяната е създадена по иновативен метод, който засилва спокойствието и чувството за ненадминат комфорт през нощта. Тя взима дейно участие в производството както на едностранни, също и на двустранни матраци. Ако изключим всичко друго, продуктите за спане, направени от мемори пяна, са идеални за купувачи със заболявания в гърба. пяната, която помни извивките на тялото сътрудничи за това гръбначният стълб да е в нужната поза, както и да се гарантира равномерна почивка на цялото тяло. Допълваме, че, пяната, която помни реагира на температура и успешно калибрира телесните ни температурни различия докато сме в състояние на сън.

матраци 1 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Нашата компания Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на конкретните нужди на най-малките. В този раздел можете да отриете разновидности матраци, които са предвидени за употреба във всякакви детски стаи. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов гарантират издържлива и гъвкава основа, допринасяща за очакваното напредване на мускулите и костите. В допълнение, те гарантират на малките съкровища максимум ниво на удобство и комфорт с оглед здрав, носещ удоволствие и пълноценен сън.

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов създава и тип френски такива, които са направени изцяло за ползване в хотели. Тези продукти са безспорно уместно решение за вътрешен дизайн в най-разнообразни хотели, хостели. Частта, която се явява основа е сътворена от дървен иглолистен материал, прибавящ на продукта за спалня максимална степен на устойчивост. Именно тази е основата, върху която може да бъде поставен както матрак с едно лице, така и двустранен матрак.

Едностранни матраци

Еднолицевите матраци нормално се употребяват за кревати, които са лишени от рамка, поставяща се под матрака. В ситуация че и спалното място у вас е е от този вид, то едностранните матраци от , произведени от Симеонов, ще са точно за вас. Предложенията ни притежават с вградена рамка за под матрака и ще ви спестят значително продължителност и усилия, предназначени за нейното установяване и монтаж. Подматрачните рамки на произведението от нас едностранни матраци са изработени от иглолистен материал. Тяхно основно достойнство е фактът, че са прости за монтиране на повдигащ механизъм, когато става дума за легла и спални с такова действие.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Разнообразие на артикули

Продуктовата гама на фирма Матраци Симеонов е изключително пъстра и съответства на изискванията и желанията на голям диапазон от хора. Като начало, в каталожната ни подредба могат да се срещнат разнообразни примери за матраци – с една страна/ с една лицева страна и двустранни, за деца и предназначени за отгоре матраци, и дори такива, наричани френски, използващи се за използване в вили. Като добавка, са селектирани редица колекции матраци според специфичните за изработването им части и технологии. Част от най-любопитните колекции са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващата точка от съдържанието ще опознаем в детайли всички видове матраци от марката Симеонов и техните основни специфики.

Направени с дунапрен матраци

Компанията Симеонов , разбира се, дава възможност за най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и по-добри страни за всеки? В началото Vitafoam пенополиуретан представлява елемент, който потъва от килограмите на човека, но после възвръща състоянието, в което се е намирал първоначално. Материалът дава пълноценна почивка на купувача в състояние на сън. И това не е всичко, съдържащите дунапрен матраци гарантират и още повече плюсове, които сигурно са непопулярни за масата от населението. Например мекият дунапрен гарантира анатомични свойства със засилени функции, а този, който е по-твърд, – силни ортопедични качества. Направените от дунапрен матраци от компанията Симеонов са сътворени от най-качествени материали, благодарение на което доказват, че могат да съхранят своето начално разположение и предимства за повече години.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Още видове

Серията, кръстена „Алое Вера“ е направена с идея за отпочиването на тялото на клиента по време на сън. Матраците от тази категория имат плат, обогатен с екстракт от Алое Вера. Този тип плат спомага за завишаване състоянието еластичност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, включени в раздел „Алое Вера“, безспорно ще ви съдействат да се избавите през целия ден струпваните проблеми и раздразнителност, и най-после да разпознаете на приятен и пълноценен сън.

За серията ни, кръстена „Бамбук“ нишките от бамбук са екологична материя, който играе ролята на естествен защитник гадните миризми и аромати и вредящите на всички хора микроби. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ почти заличават вероятността от поява на поява на алергични състояния и домашни акари. Освен това, благодарение на проветряващата им се структура ще се премахне и постоянна влажност. Именно така ще си дадете една подходяща, спокойна и уютна система за качествен спане и почивка.

Раздел „Ванилия“ позволява на купувачите уютни и качествени матраци с плат от дизайнерска колекция, който завишава степените на приятно чувство при докосване. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им конструкция дава /осигурява издържливостта им, а изборът на бяло ще пасне точно както трябва в интериора на вашата спалня.

Както при предишния раздел, и в серията, наречена „Какао“ са приложени издържливи и сигурни във времето спални продукти, предлагащи най-високото равнище на спокойствие по време на сън. Общият нюанс матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но са вкарани и нежни шарки в кафяв цвят, като така правят неговата най-горна част по-шарена и привличаща погледите.

Разделът „Climattress” е една от най-новите серии матраци сред нашите продукти. Всички продукти за спане, които тя обединява, иматса с пяна, която помни извивките на тялото, обогатена с Cool gel капсули, чиято функция за охлаждане на тялото при случай. Матраците от раздел „Climattress” са създадени за летните месеци, когато високите температури твърде често са причина за за безсъние на всеки. И това не е всичко, тяхната отворена система позволява постояне въздухопоток, а това е допълнително качество за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от “Climattress” серията ни ще си фантазирате, че сте край морския бряг и се възхищавате на вълшебния морски вятър.

Раздел „Lux” има и такива с едно лице и с две лица матраци. Два са вариантите за приложените материали за реализирането на въпросните матраци – единствено направа с дунапрен и съчетаване на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото. Матраците от колекцията „Lux” не са толкова меки гарантират устойчива база в състояния на сън. Съчетанието на пяна със специална мемори субстанция и дунапрен носи качествена почивка комбинирано с издържлива база. Именно поради тази причина матраците с подобен набор от избрани съставни части са по-вероятният избор за всички, страдащи от дискомфорт в гръбнака.

Е за десерт – серия „Ladybird“. От тази колекция ще се впечатлят клиенти със силен дискомфорт е зоната на гърба. Има както такива с една страна, така и с две лица матраци. Специфичното при този тип матраци реално е, че включват изключително издържлива база. Върху този слой е сложен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретан който трябва да масажира на всеки, който легне. Сдобивайки се с матрак от серията, която кръстихме „Ladybird”, вие получавате обещание намаляване на болките и симптомите, които причиняват смущения в спането, и един процес хубава и качествена почивка през нощта.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Достъпни финансови параметри и отличаващи се разпродажби

Матраците от марката Симеонов се намират на българския пазар на особено човешки стойности за средностатистическия платежоспособен човек в България. Имаме и решения за за онези, които държат на своето удобство и искат само и единствено най-доброто за спалнята си. Всички наши продукти идват с улесняване чрез за изплащане , спазвайки специфичните нужди/ необходимости и нужди на всеки човек. В добавка, редовно на на нашата интернет страница можете да харесате най-качествените матраци от портфолиото на марката на Симеонов на промоционални цени. Открийте точно такива промоции и отстъпки на страницата „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – ключови отдели с продукти

Както вече казахме, фирма Матраци Симеонов предоставя извънредно щедро разнообразие от образци и серии матраци. Освен традиционите такива, ние сме направили и специфични комплекти матраци, насочени за необходимостите и претенциите на установени клиенти. Ето и кои видове матраци ви очакват в сред разнообразните ни предложения:

матраци 6 Най-добрите
матраци

Неедностранни матраци

Нееднолицевите матраци пък са подходящи за всички други кревати. Казано по друг начин, нашите продукти в крак с времето легла и спални, които имат вградена подматрачна рамка. По-голямата част от двустранните матраци , израбитени от фирма Симеонов, дават възможност на човека и още едно превъзходство, което увеличава максимално състоянието на удобство докато спите. А именно две страни за сън – по-скоро зимна и лятна, които могат да се използват съобразено с месеца, който сме персоналните необходимости и претенции на всеки заинтересован човек.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

За финал, в каталога на фирма Матраци Симеонов можете да намерите всякакви аксесоари за съответния матрак. От основи и протектори за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за изключително качествено време по време на спане. Големият избор сред нашите продукти ще ви дари с максимален релакс и почивка.

Спрете се на матраците от компанията Симоенов и разберете какво е истинското удобство и комфорт по време на сън.

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки апартамент
Мемори матраци
По-малки матраци
Предназначени за хотели матраци
Едностранни матраци
Разнообразие на артикули
Направени с дунапрен матраци
Още видове
Достъпни финансови параметри и отличаващи се разпродажби
Матраци Симеонов – ключови отдели с продукти
Неедностранни матраци
Аксесоари за матраци

One Reply to “матраци”

  1. Статията ви беше много полезна! Разгледайте и нашите предложения за офис пакет!

Вашият коментар