Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – историята на дрехите Jack and Jones

Познати ли са ти страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която продава дрехи jack and jones изобщо ? Независимо от това, че в страната ни тя да не е сред най-популярните , си заслужава да научиш повече за нейните творения и да намериш най-подходящите сред тях, които подхождат на твоя собствен стил и начина, по който гледаш на света !

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в уличната култура на града. Уникални за тях са голямото количество изображения, подобни на улични рисунки, които се използват при направата им, и новаторските орнаменти. Използваните материи са висококачествени , а главните цветови палитри – изчистени , за да бъде възможно орнаментите да изпъкнат по-отчетливо . Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и ежедневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени графики , блузи с качулка и цип, обувки и леки плетива . Новаторският вид на дрехите Jack and Jones бива постигната с помощта на изрязани шевове и много други технически детайли , малка гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани с дръзки, контрастиращи цветове, които провокират интереса и определено не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младежите от мъжки пол, които се водят от трендовете в модата. Градският лайфстайл и активният начин на живот личи ясно , като се съди по визията им .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от поп културата на града – стилът е интересен и различен , от начина на обличане лъха жизнерадост , а инспирацията за тях е провокирана от най-актуалните течения. Те са много качествени и комбинират в себе си комбинация от цветови гами и стилове , които ти предоставят шанса да приспособиш всяка визия по начина, който ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които подхождат на онези , които не се страхуват да изпъкнат сред тълпата . Подходящи са за иновативните мъже , които много често съчетават различни начини на обличане в аксесоарите и орнаментите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals представя многоцветни дрехи, като тениски с щампа , блузи за ежедневието, суитшърти и дънкови облекла.

Колекцията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се отличават с изчистена кройка и се обусловят на ефектни облекла и продукти , разпознаваеми като „икони“ в обществото. Добре известната класика е съчетана с модерни акценти , от модерните трендове .

Намерете дрехи Jack And Jones 2
Намерете дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Серията дрехи Jack and Jones Tech се стреми да даде възмножно най-голям комфорт за всеки ден, без, разбира се, да не обръща внимание на първокласното качество на тъканите , които са необходими за направата им. Именно в числото на точно тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на марката , които навярно ще са най-интересни за теб ! Вдъхновени от динамичния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и облеклото за всеки ден, дрехите Jack and Jones Tech подхождат за всякакви климатични условия през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще бъдат удачни за мъжете , които държат на качеството и удобството , харесват спорта , но не са готови да неглижират добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази определена линия подхождат на дейности навън и сред природата , а добавените детайли са новаторски и имат за цел да те подпомогнат максимално , когато се намираш в точно такава обстановка.

Най-добрите дрехи Jack And Jones 3
Най-добрите дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии

От основаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те имат за цел да обхванат абсолютно всички оутфитове, вкусове и идеи , но се различават помежду си , за да са подходящи за различните вкусове и визии .

Погледни и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще срещнеш в продуктовия ни каталог , са сред бестселърите на бранда, така че доказано са си спечелили световно одобрение . Сред тях са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталони JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не дразнят тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core са и шубите на бранда JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са водоустойчиви и защитават от вятъра, са пригодни за всеки стил и са с много джобове, създадени , за да събират всичко нужно.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са били предимно дънки

В годините след започването на дейността на компанията , дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, защото денимът вече е напълно утвърден на международните ниши и се продава в най-различни вариации. И досега, моделите дънки се предлагат в различни цветови палитри и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен накъсани , по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните модели „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който брандът съумява да си спечели позиции в световен мащаб и да се нареди до останалите големи дънкови производители . В последно време, компанията лансира серията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин главната насока на дънките и има за цел те да бъдат с по ниски цени за всеки . Главното, на което държи , е най-вече високото качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Най-добрите дрехи Jack And Jones 5
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Открадни идея за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме твоя интерес ? Искрено очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към използваните материали и направените орнамента, за да обхванат всичките начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да подбираш сред многото оферти. Фирмата истински си струва да бъде оценена и у нас по начина , по който се е наложила и в останалите страни .

Прегледайте и повече наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 6
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 7
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 8
Вижте нашите дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 9
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Core
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Колекцията дрехи Jack and Jones Premium
Линията дрехи Jack and Jones Tech
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии
Погледни и ти!
В годините след създаването си дрехите Jack and Jones са били предимно дънки
Открадни идея за начина си на обличане

One Reply to “Дрехите Jack and Jones – прочути в целия свят, но непознати у нас – историята на дрехите Jack and Jones”

  1. Гениално, добре че попаднах на тази статия!Много подобно бях впечатлен и от чудесната статия на тема циркуляр

Вашият коментар