Мезотерапията – подходяща процедура за вашето лице и тяло

Мезотерапията – подходяща процедура за вашето лице и тяло

Обикновено практиките по мезотерапия са два основни типа – за физиономията и за всичко останало. И все пак мезотерапията за лика е пригодена към захранване и ободряване на лицето, давайки ѝ здравословен и прекрасен лик. Също така, мезотерапията за тяло включва и други положителни функции, включително подсилване премахването на излишните мазнини. Нека чрез текста да видим всички важни данни, които е добре да познавате за различните типове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този вид мезотерапия се използва за лицето, областта на шията. Целта е да гарантира на тези зони ценните вещества . Дали е наложителна мезотерапията за лицето ви? Знайте, че с напредване на възрастта по кожата на лицето излизат доста белези на стареене. Те биха били да кажем отпускане на кожата, намаляване на нейната свежест, смяна на тона и, неизбежно, формиране на бръчки. Мезотерапията ще ви подпомогне да заобиколите въпросните неприятни резултати и да поддържате здравословния и красив външен вид на своето лице. Предимствата от избора на мезотерапията за вашия лик съдействат за качествено добиване на млад вид на кожата, премахване на фини бръчки, заедно с премахване на нежеланите торбички и тъмните кръгове в областта на очите. Едно малко чудо, спомагащо лицето да сияе близко до чисто ново.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за вашите тела е различаваща се от подходящата за лице по своята цел и насоки. Процедурата е полезна най-вече към смъкване на „паласките“ и достигане на въпросната част от тялото в желания вид и форма. Именно този процес става чрез въздействие над алфа – и бета – рецепторите на мастните клетки. Нека да ви разясним най-лесно как точно функционират въпросните рецептори. Може да се каже, че същите рецептори приличат на начало и край за мазнините. Принципно през алфа – рецепторите мастните клетки си набавят мазнини за запасяване, докато бета – рецепторите ги изкарват когато тялото се нуждае от повече количество енергийни запаси . Тогава действа мезотерапията като дейност. Вкараните посредством мезотерапията полезни субстанции задейства функционирането на бета – рецепторите по отношение изкарване на мазнините и ,разбира се, затрудняват обратния прием на мазнини в клетките чрез алфа – рецепторите. По този начин се постигат много радващи за нашето тяло последици. Спрямо конкретната зона на употреба на мезотерапията, същите приятни ефекти може да съдържат стягане и орелефяване на коремчето, бедрената област, задните част или бицепсите. На всичкото отгоре, чрез мезотерапията ще се гарантира премахване на целулита и спадане на телесните обиколки. Вече знаете, че, ако искате приятно и здраво тяло, мезотерапията ще е много полезна за достигане на вашите изисквания.

Основни въпроси относно мезотерапията

Решили сме, че обобщаваме и с редовни питания за мезотерапията, които най-много чуваме от всички наши клиенти. Питанията са свързани със естеството на самата процедура по мезотерапия, неочакваните реакции и противопоказанията за осъществяването ѝ , в комплект със особеностите на слаганите в нея материали. Научете в следващите абзаци пълната информация, която ви е необходима за мезотерапията.

Оферти за мезотерапия 1
Оферти за мезотерапия

Има ли възможност от оформяне на неочаквани реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не носи вероятност от поява на важни алергични реакции за когото и да било. Фактически техниката по мезотерапия се прави с много малка игла, изключваща опасността за видими и дълготрайни белези на всеки тип кожа. Е, понякога е възможно да изникнат леки червенини, синки или засилено усещане на третираната кожа. Е, имаме предвид съвсем краткотрайни ефекти, които тотално изчезват за дни. За непоносимост хич не става дума, поради причина, че в мезотерапията се ползват хиалурон, витамини и други подхранващи вещества, които са доказано неопасни за организма и се възприемат от него леко.

Съвети за мезотерапия 2
Съвети за мезотерапия

Какво представляват особеностите на мезотерапията?

При положение че вече видяхме почти всички от употребите на мезотерапията, е моментът да съберем и нейните най-големи предимства за хората. Същите са с начало от всъщност лесната за използване и лека техника на мезотерапията, и отговарят за чудесните резултати за кожата и цялосното излъчване на човека, които тя носи. Припомнете си набързо защо именно мезотерапията се явява идеалният избор за всеки клиент:

1. Мезотерапия: процедура без болка – всичко, което представлява мезотерапията, е вкарване на витамини и подхранващи разтвори в проблематични зони от човешкото лице и човешкото тяло. Въпросната процедура е изключително лесна за поставяне и едновременно съвсем обикновена за клиента. Ето я и причината няма нужда да мислите за появяване на сериозна болезненост или разни нежелани чувства заради мезотерапията. Нещото, което би могло да усетите, е еднократно боцкане или парещи симптоми в проблемната област.

2. Мезотерапия: отсъствие на опасност за нашето здраве – още едно особено сериозно достойнство на мезотерапията, за което трябва да научите. Мезотерапията не се асоциира с нула значителни последвали действия или здравословни опасности. Хиалуроновата киселина, витамините и като цяло всички подхранващи вещества, използвани в мезотерапията, не нанасят вреда за човешкия организъм и се възприемат безпрепятствено от него. Ето затова има незначителна вероятност от възникването на непоносимост и сродни неприятни последици.

3. Мезотерапия: потребност – много ясно, ефикасността е най-необходимият плюс за всяка процедура в козметиката. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията ще ви я достави. Манипулацията по мезотерапия се счита за благоприятно средство за борене с каквито и да са кожни несъвършенства – като се тръгне от стареенето и недостиг на здравина, и стигайки до акне/ проблеми с акне, поява на петна и пигменти. Освен това, мезотерапията се справя отлично при нужда от маханет на мазните участъците и подобряване на формата и състоянието на определени зони от всяко тяло. Извън това дали става въпрос за кожата по лието или пък най-различни места от тялото, мезотерапията е абсолютен гарант за високи и ефективни постижения.

4. Мезотерапия: повече плюсове – както вече разбрахте от частта „Мезотерапия – основни признаци и действия“, мезотерапията печели славата, че е идеална за човешкото тяло в най-различни направления. Затпванасочвайки се към мезотерапия за махане на червенини и оцветявания, вие ще добиете и други благоприятни резултати. Ясно е, мезотерапията насърчава доброто кръвообращение към третиратана област. В плюс, може още мезотерапията да бъде от помощ съдейства за смекчаването на различни болки и схващания на мускулите в зоната. Доверявайки се на мезотерапията, вие се насочвате към доближаването до здраво, завършено и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: резултати за дълго време – обикновено постиженията от мезотерапията са видими в най-кратък срок седем дни след първата манипулация. В зависимост от проблема, който се подобрява, се изискват максимум две техники по мезотерапия за 12 месеца. Всяка една манипулация по мезотерапия действа най-добре с поддържащи терапии през тримесечие. Мезотерапията ще ви донесе много трайни промени относно общия вид на кожата. Ако искате това, вие трябва да се потрудите. Дълготрайните резултати от мезотерапията са пряко свързани със спазване на подходящи диети и водене на здравословен начин на живот от всички клиенти. Това е и причината ви съветваме да станете умни към своето здраве и външен вид, за да наслаждавате наистина максимален ефект от мезотерапията като технология.

Плюсове на мезотерапия 3
Плюсове на мезотерапия

Мезотерапия – основни свойства и употреби

Мезотерапията разполага с множество важни особености и приспособления както за лицето, а и за повечето пространства на тялото ни. Стартирайки от цялостното кожно подмладяване и отстраняване на дребните бръчки, и приключвайки с заличаването на целулита и ограничаването на натрупаните на определени места мазнини. Веднага ще разгледаме разделно всички основни дейности на мезотерапията, вадейки най-отпред нейните специфики, същност и предимства за всяка кожа. Е , нека започнем:

– мезотерапия: подмладяваща процедура – действието на мезотерапията като подмладяваща за кожата терапия най-често се свързва с хиалуроновата киселинна субстанция. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Тя е изцяло природна субстанция, синтезирана от нашия организъм. Основните ѝ достойнства са да отговаря за хидратацията на кожата, да гарантира еластичните ѝ способности и да забавя процесите на отпадналостта. С по-голямата възраст на хората обаче процесът на синтез на хиалуронова киселина много се ограничава и е необходимо редовно да бъдат допълвани повече количества от нея чрез разни активности. Една такава процедура е точно мезотерапията. При мезотерапията хиалуроновата киселинна субстанция се слага в проблемната кожна областв комбинация с другите полезни и нутриционни вещества/ субстанции. И постиженията са чудесни. Посредством мезотерапията се осъществява пълното регенериране и освежаване на кожата, обновяване на еластичните ѝ умения и съживяване на хубавата ѝ външност. При положение че ако имате проблеми с старичка, загрубяла и увредена кожа по лицето, мезотерапията е първокласна и удобна опция за за лицевата ви кожа.

– мезотерапия: кожа с проблемно акне – когато говорим за нашето лице, акнето също е един доста постоянно възникващ казус в наши дни. Всъщност първопричина за това са не само постоянно появяващите се проблеми с пъпки с гной, също и трудните за изтриване отпечатъци, които остават след тях. Ако пък искате бързо и ефикасно да премахнете неприятните дири, то разпалено ви съветваме да изберете способа на мезотерапията. Мезотерапията събира в себе си методи, пригодени точно за намаляване на грапавините и изтриване на следите, причинени от акне. Уви, същото изобщо не е единственото полезно свойство на мезотерапията във въпросното направление. Освен заличаване на досадните следи, мезотерапията гарантира и уеднаквяване на горния слой и коригиране на тена на кожата. В допълнение, мезотерапията е полезна и влизайки в ролята на ефективна отбрана срещу последвала акция на пъпки по лицевата кожа.

– мезотерапия: справяне с целулит – мезотерапията работи отлично и за намаляването и махането на целулит. В тази сфера мезотерапията гарантира много по-скоростни и качествени следствия в сравнение с непрекъснато избираните кремове против целулит без оглед какъв вид и марка са те. Защо съществува безспорното превъзходство на мезотерапията, говорейки за борба с целулит? Правилният изход от това чудене всъщност е достапрост. За премахване на целулита се налага адекватните активни материи да се настанят дълбоко в дермата на човешката кожа. Това категорично не може да се случи с помощта на най-различните кремове против целулит, регулиращи ефекта си изключително до най-горния слой на кожата, или по-точно епидермиса. Коренно различен е обстоятелството с мезотерапията. Групата необходими вещества, инжектирани чрез спецификите на мезотерапията, проникват наистина във вътрешнистта в кожата, давайки много полезен завършек за заличаване на целулита. Предпочитането на мезотерапията за спасяване от целулит категорично ще ви гарантира идеални и трайни ефекти в този аспект.

– мезотерапия: прекалено много мазнини в проблемни области – въпросните / проблемни области при повечето жени са винаги свързани с мястото на корема, бедрената част на краката кожата на бедрата и дупето. Те развалят нашите тела и понякога е страшно трудно да се заличат въпреки наличието на тежки хранителни ограничения и изморителни занимания във фитнеса. В случай че при вас положението е същото, то без да се замисляме ви даваме съвет да се доверите на мезотерапията като опция за редуциране на натрупаните мазнини и спадане на цялостното тегло. Как функционира тази мезотерапия, „програмимрана за“ намаляване на теглото? При този тип мезотерапия в по-проблематичната област се вкарва различни полезни вещества, умеещи да ограничават мазнините. Мезотерапията гарантира висококачествени и постоянни следствия в това отношение. Тя не единствено ще премахне мазнините и преобразува цялостния изглед на тялото ви, но и ще спомогне за активиране обмяната на всички вещества и обновяване цвета на кожата в зоната. Освен това мезотерапията действа ефикасно и заедно с други методи за редуциране на теглото като спорт, диетични планове и т.н. Комбинацията от мезотерапия и подобни практики ще спомогне за още по-голяма ефикасност що се отнася до крайните резултати за тялото ви.

– мезотерапия: лекуване на стрии – стриите представляват твърде важно затруднение, който всъщност не се появява единствено с периодите в близост до носенето на плода и процеса на раждане. Е, стрии могат да се появят не само при жени, също така и при мъже от всякакви възрастови сегменти. Какво са стриите? Става дума за линии, появили се заради миниатюрни кожни сцепвания, които които придоиват по-скоро бял, виолетов или по-скоро розов цвят. Точките от тялото, където обикновено се виждат, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Да, причините за образуване на стриите в някои случаи не са плод на износване на бебе или процеса на раждане. Тези знаци възникват и при неочаквано бърза и солидна загуба на тегло, както и наличие на определено вид хормонално нарушение. Изключителна възможност за решаване на проблема със стриите е прилагането на мезотерапия. През последните години дейностите по мезотерапия бяха усъвършенствани доста в тази посока. Вече мезотерапията е значително по-работеща и успешна към скъсяване видимостта и махане на стриите, подобряване вида на кожата и завишаване на естествените ѝ защитни способности. Мезотерапията не само ще ви е в помощ да се отървете от стриите, но и ще ви обещае, че проблемите няма да изскочат пак в скоро време.

– мезотерапия: оредяване на косата при жени – мезотерапията може да се използва и за резултатно и ефективно решаване на неудобства с косопад. Процедурата е подходяща за употреба, без да се има предвид дали разполагаме с стандартна /. в добро състояние, склонна към изсушаване или пък по-скоро мазна коса. Как действа се реализира мезотерапията на косата? В нейния случай в простанството на скалпа се вкарва съчетани полезни вещества, имащи свойството да ускоряват поникването на косата и да нормализират конструкцията ѝ. Редица са плюсовете вследствие направата на метод по мезотерапия на косата. Първоначално, поради мезотерапията личи пълно регенериране на косата изхождайки от здравето ѝ, гъстота и блясък. Също така мезотерапията благополучно активира израстването на косата и едновременно осигурява активна закрила срещу бялата коса.

– мезотерапия: проблеми с изникване на петна – появите на петна са известен момент на дискомфорт , когато става дума за кожата на лицето. Те дават на лицето недобър и болестен външен вид. При положение че не се предприемат различни специфични решения срещу тях, съществува риска да останат прекалено много време , но и да размножат. Мезотерапията представлява сред най-доказаните и рабодещи действия за справяне с пигментациите. При мезотерапията за пигментации се употребява съчетание от полезни вещества, които изпълняват три основни мисии – побеляване на лицевата кожа, контролиране на оцветяванията и антиоксидантна защита. Доверяването на процедура по мезотерапия допуска осезаемо да се снижат нежеланите пигментации, както и да се прекъсне появяването на новообразувани такива. На всичкото отгоре, с помощта на мезотерапията се добива по-искрящ и лъскав тен, който оказва задоволително отражение по отношение на пълната ни визия и вид на лицето.

– мезотерапия: проблеми с купероза – преди да разкажем въздействието на мезотерапията в тази посока, ще разясним какво представлява купероза. Това се смята за промяна на кръвоносните съдове, при което върху лицето се явяват отчетливи зачервени кръгове. В повечето случаи тези белези са в комплект с усещане за горене, сърбене и много досадни емоции. По какъв начин мезотерапията е полезна ако имаме подобен проблем? Първо, добре е да сте информирани, че е невъзможно с помощта на мезотерапията да се излекува из основи този здравословен проблем. Ето защо е необходимо използването на медицински лазерни методи, за които е добре да обсъдите подробностите с лекуващия ви лекар. Мезотерапията реално ще ви помогне много да поправите здравето на кожата по лицето си и да ограничите максимално ефектите върху нейния външен вид, създадени от куперозата. Чрез мезотерапията кожата става по-светла, а проявленията на болестното състояние в увредените зони от лицето са доста бледи. Има и още. Използването на активността по мезотерапия носи и защитен ефект, защитавайки вашето лице от появата на поредна доза от досадните зачервени кръгове.

– мезотерапия: проявление на розацея – розацеята е считано за поредно специфично заболяване, по-редовно формиращо се при по-възрастни жени. Знаем ли повече за това състояние? Да кажем, че розацеята е дълготрайно заразяване на кожата на лицата ни. При боледуващите се появява цялостно зачервяване на кожата, както и възникване на увеличени кръвоносни съдове по кожата, придружени с червеникави пъпки. Първоизточниците за възникване на розацеята може да са най-разнообразни – от страдания със корема и стомаха до по-обилна или намаляла активност на жлъчния мехур и т.н. В такъв случай пак полезното действие на мезотерапията не е асоциирано така с категорично излекуване на болестното състояние, а по-конкретно с предотвратяване на ефектите от болестното състояние върху външния ни вид. Доверяването на процедура по мезотерапия помага за редуциране на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, в допълнение с връщане на неговия бодър и красив външен вид.

– мезотерапия: болезненост и възпаления – както споменахме в параграфа „Каква е историята на мезотерапията“, като процедура мезотерапията първоначално се е прилагала за лечение на най-различни болки и травмивания. Доста по-късно се приемат полезността ѝ в естетическата медицина, радващи се наши дни на голяма популярност. По едно и също време все пак мезотерапията се ползва системно за лекуване на болезненост и подувания. Така практиката всъщност се превръща в една от най-ефективните и ползотворни активности в света на медицината . Мезотерапията осъществява прекрасна дейност при силна болка навсякъде в тялото, хронични болки, разбира се, и т.нар. постоянни болезнености, с твърде дълго продължение. Също така, мезотерапията е считана за адски резултатна и за спешното и благоприятното укрепване от удари по време на спорт, но за този аспект ще пишем в следващия абзац.

– мезотерапия: излекуване на спортни наранявания и болести – в наши дни мезотерапията става още по-често употребявана и харесвана мярка, когато говорим за какви ли не спортни травми и заболявания. И причината за развитието на нещата е много проста. Ако направим сравнение с идентични процедури, които откриваме на пазара, мезотерапията прави възстановяването много незабавно и добро. Процедурата е перфектна за употреба при общо взето всички от най-често преживяваните при спорт инциденти, примерно проблеми на връзките на ставите, областта на хрущялите, всички сухожилия или мускулните влакна. В процедурите по мезотерапия, най-добри за лечение на контузване от спорт, се оползотворява микс от професионално взети важни вещества. Често споменатите полезни вещества имат противовъзпалителни медикаменти, а също и за регенериране на тъканта, витамини и фитопрепарати. Възможно е мезотерапията да се съчетава с най-различни физиотерапевтични активности, за да се усили най-качествено полезният ефект за на.

– мезотерапия: болести на ставите и костите – ето поредно умение на мезотерапията, свързано със бранша на класическата медицина. Мезотерапията е особено ценно помощно средство съсредоточено към лекуването на болезнени усещания, провокирани от костни и ставни заболявания. Като примери за същите проблемни състояния можем да посочим ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-силно полезно въздействие мезотерапията донася върху хората, страдащи от остеопороза. При слагането на мезотерапията за целта в човешкия организъм се поставя комплекс от полезни вещества като витамин Д, калций и др. Тези субстанции са притежатели на качеството да обновяват строежа на костта и да са активни като силно премахващо болката средство за всички. Мезотерапията забележимо ще намали нежеланите знаци, причинени от остеопорозата, и ще работи за противодействие на болестта.

Типове мезотерапия 4
Типове мезотерапия

На каква бройка техники по мезотерапия трябва да разчитаме?

Обикновено манипулациите по мезотерапия се групират в съвкупност от по 2-3 за лицето и 4-10 за тялото . То е ясно, акуратният брой на същите процедури зависи сериозно от личните ви изисквания и нужди. Времевата почивка що се отнася до отделните сесии по мезотерапия може да варира от 1 до 3 седмици. След финализиране на съответната сесия по мезотерапия с вече определените на брой техники, нов такъв се назначава минимум след сто и осемдесет дни. Сериозно разгледайте с вашия специалист сумата на процедурите по мезотерапия и исканите последствия. После уточнете система за реализирането им, съответстваща както на вашия личен график и предпочитания, а също и на нуждите за ефикасност на мезотерапията.

Най-добрите оферти за мезотерапия 5
Най-добрите оферти за мезотерапия

Какви са опасностите за доверяване на мезотерапия?

Както при голяма част от всички сесии, за мезотерапията също така се знае за няколко рискованости. Те се отнасят основно за определени ситуации: жени, които са бременни и кърмещи жени, болни от онкологични състояния и получаващи постоянно сърцебиене или припадане. При тези групи от хора не е препоръчително прилагането на мезотерапията като манипулация. Освен това съществуват и други състояния, за които задължително трябва да споделите с вашия специалист. Част от тях са алергични състояния или пък провеждано лечение със вещества със съдоразширяващи свойства. Ако са за вас, говорете на лекаря, за да има възможност да разгледате екипно възможностите и опасностите при евентуално избиране на манипулация по мезотерапия.

Видове мезотерапия 6
Видове мезотерапия

Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме в текста, заедно с всички необходими субстанции, в мезотерапията се оползотворява и хиалуронова киселинна субстанция. Същата е изключително идеална опция не изолирано за мезотерапията, а също и за всякакви терапии в разкрасителната козметична индустрия. Причините за това са няколко. Първо, хиалуроновата киселинна субстанция е категорично органична съставка, която се образува от човешкия организъм в нормално състояние. Освен това хиалуроновата киселина има специални качества по отношение опазване на овлажняването на кожата, връщане на гъвкавостта ѝ и бавене на застаряването. Припомнете си принципните особености на хиалуроновата киселина, приспособяват нейното ползване в мезотерапията така удобно за клиентите:

1. Не вреди на хората – хиалуроновото вещество се оказва вещество, произвеждаща се в телата ни. Това прави слагането ѝ заради мезотерапията доказано без никаква опасност. Въпросната киселина се приема изключително безпрепятствено от нашите тела и не създава никакви сериозни реакции от алергии или нежелани последствия. По каква причина е полезно за всеки човек вкарването на хиалуронова киселина с помощта на мезотерапия или различни козметични терапии? За съжаление с годините синтезирането на хиалуронова киселинна субстанция, за който споменахме, сериозно се ограничава. По този начин оказва негативен ефект върху външния вид, здравината и влажността на кожата. Придобиването на повече хиалуронова киселина със съдействието на мезотерапията съдейства за пазене на младите качества на кожата и справяне с най-различни кожни проблеми.

2. Скоростни и реални последици – инжектирането на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и различните козметични манипулации носи видими и реални последици за всеки клиент за външността на неговата кожа. Тези скоростни и ефикасни резултати са гарантирани при различни употреби на хиалуронът в такова направление. Независимо дали става въпрос за крайно възстановяване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък премахване на различни видове бръчки, хиалуроновото вещество ще работи отлично. Въпросните характеристики на хиалуронът я правят така желана и приложима в практиките по мезотерапия. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви осигури исканите следствия и ще поднови осезаемо състоянието и външния вид на всяка кожа.

3. Удължаване на добрия ефект – още едно категорично ценно качество на хиалуроновото вещество, каращо я да бъде много удобна за мезотерапия и още различни козметични сеанси. Позитивното действие на хиалуроновата киселинна субстанция на всяка кожа е валидна за осезаемо удължен период. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След изтичането на споменатото време, без никаква опасност може да се направи повторна манипулация по мезотерапия или някаква друга козметична манипулация с наличие на хиалурон, за да се задържи силният и привлекателен външен изглед на кожата.

4. Бързо и безболезнено прилагане – и не на последно място, процесът по слагане на хиалуроновата киселина в нашия организъм е доста лек и също светкавичен за човек. В повечето ситуации той трае от 10 до 15 минути. Макар и да се има предвид мезотерапия, филъри за бръчки по лицето или всякакви манипулации с киселина с хиалурон, няма наличност на сериозна болка или неприятни усещания за човек. Както обяснихме, единствено може да чувствате едва доловино боцване или чувство на затопляне на третираното място. Тези последствия , разбира се, приключват почти веднага след края на сесията.

С помощта на Мезотерапия ЕООД можете да сте категорично спокойни за полезността и защитеността на предлаганите манипулации по мезотерапия. Нашите специалисти са притежатели на доказани умения и солидна подготовка в областта, а използваните продукти за мезотерапията, са изключително от максимално качество. Доверете се на Мезотерапия ЕООД и ще се радвате на перфектни последствия спрямо привлекателния и здрав вид на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Полезни съвети за мезотерапия 7
Полезни съвети за мезотерапия
Разновидности мезотерапия 8
Разновидности мезотерапия
Видове мезотерапия 9
Видове мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията
Има ли възможност от оформяне на неочаквани реакции от мезотерапията?
Какво представляват особеностите на мезотерапията?
Мезотерапия – основни свойства и употреби
На каква бройка техники по мезотерапия трябва да разчитаме?
Какви са опасностите за доверяване на мезотерапия?
Каква роля има хиалуроновата киселина в мезотерапията?

Вашият коментар