НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА ДНЕШНИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли всички ние , да изживеем своя забързан и модерен ден, без смартфони? Ясен отговор на този въпрос задава световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на потребителите които имат смартфони осезаемо нараства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. В настоящата година малко повече от 36% от световното население имат смартфони, за разлика от 2011 г., когато този дял е само 10. И логиката е ясна , ще ви представим фактори за тяхната популярност.

# ПРИЧИНИ , РАБОТЕЩИ ЗА ПРОГРЕСИРАЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

контактуване с собствена или делова посока ;

експлоатация на различни модели апликации за интернет поръчки или резервации;

помещаване на разтърсващи моменти или изживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни изпълва с добро настроение , сила и приятни настроения .

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА ПОСОЧИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?

Богатият асортимент от смартфони в продажба , в много случаи има опция да ни обърка , ето защо е добре при условие, че поверим доверие на изпитана фирма в бизнеса , като например ООД. Събрали сме най-необходимите наставления, които експертите от ООД съветват. Най-значими съображения за избор на нов смартфон:

Изключително качествени смартфони 1
Изключително качествени смартфони

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да събирате колкото ви е необходимо песни , игри, албуми и клипчета. 32GB е хубава стойност, на фона на това че най-новите видове смартфони притежават 64GB.

ЖИВОТЪТ ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните реално е е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са важни и специалните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Открийте вашият смартфон, имайки предвид точният размер на екрана. При условие, че за вас е на първо място боравенето с мобилния телефон с една ръка или пък решавате , че компактният екран приляга на вашия вкус , по-скоро намерите такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако го използвате по-скоро за гледане на сериали, клипчета или развлекателни игри, то по-функционален би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ СМАРТФОН?

Налични са определени съществени неща, които можете и е потребно да предприемете, при условие, че имате желание да опазите собствения си смартфон и той да ви бъде в употреба по-пълноценно и за голям отрязък от време.

Намерете смартфони 2
Намерете смартфони

КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не избирайте смартфон, с батерия, издържаща по-малко от 10 часа. В онлайн магазина на ООД, е възможно да видите списък от смартфони, функционално тествани за дълготраен „живот“. Ето как ще узнаете , кое устройство ще ви обещае защита и спокойствие – зареждате веднъж , за няколко дни.

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, днес е един малък джобен компютър, имащ процесор, памет и красив дисплей, върху който можеш да се натъкнеш на всичко необходимо . Няма значение от съображението къде сме, можем видим , че хората практически “живеят в“ самртфона си и постоянно издирват нещо, сигурно себе си. Самото наименование смартфон е словосъчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – това реално конкретно пасва на критериите на самртфона. И тук е момента представим конкретните ползи от смартфона:

разговаряме с любимите ни , понякога с часове или по работа търсим наши колеги ;

Проследяваме динамиката на делника , чрез социалните мрежи, следователно сме постоянно в течение на най-нашумелите новости, мнения и постове;

Повече и повече смартфоните се ползват и в офиси на фирми, за ефикасна дейност ;

В моменти, в които сме отегчени от постоянните задачи , заедно със смартфона си, веднага и леко „се пренасяме“ в любимата мобилна апликация, готови да се гмурнем в предпочитана песен; да прескочим в друга реалност , избирайки разчувстващ филм; да се посмеем с комедийно предаване или поне за минути да се „загубим“ в редовете на завладяващо четиво .

Смартфоните са личен наставник, когато сме прегладнели , независимо дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

При условие, че поискаме да си направим селфи, запечатваме любим момент от точката на кипене ;

Нашите лаптопи са определено тежки , сравнение със смартфоните, които не просто са удобни , но пасват на джоба на дънките ни.

Качествени смартфони 3
Качествени смартфони

НАШИТЕ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го вземете , открийте калъф, идеално прилягащ на вашият смартфон – това ще го съхрани от удари или потенциално изпускане върху неговия екран . Дизайна, също трябва да се има предвид, купете си калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него се чувствате добре, когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, задължително е необходим елемент от поддържането на смартфона – той предпазва дисплея от надрасквания и в някои случаи от леки напръсквания с течност ;

Бъдете на щрек , предпазвайте смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го полеете , бързо извадете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак тогава я поставете на нейното място.

Еднократно месечно е препоръчително да бъде направен цялостен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е наложително зареждане на 100% после да оставите батерията да се разреди на цяло , падайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Дръжте смартфона си чист – редовното пречистване, ще превърне от екрана щастие за вас и по този начин ще изглежда още по-красив . Целесъобразно не използвайте хартия, а само фина кърпичка, или , може да се получи непредвидено надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, през цялото време на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне, някой би могъл да ви го вземе или открадне. Поради този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или релевантната функция, ако бъде загубен или откраднат.

Качествени смартфони 4
Качествени смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Разгледайте сайта на ООД и харесайте смартфона, пасващ на вашият стил на живот и потребности . Практичен, удобен и с завладяващ външен вид е вашият смартфон, с който се чувствате на място . Вижте още секциите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Намерете смартфони 5
Намерете смартфони
Изключително добри смартфони 6
Изключително добри смартфони
Голямо разнообразие смартфони 7
Голямо разнообразие смартфони
Най-добрите на пазара смартфони 8
Най-добрите на пазара смартфони
Повече за  смартфони 9
Повече за смартфони
Най-добрите оферти за смартфони 10
Най-добрите оферти за смартфони
Разнообразие от смартфони 11
Разнообразие от смартфони

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА ПОСОЧИМ КОЙ Е ПОДХОДЯЩИЯТ СМАРТФОН?
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЖИВОТЪТ ПРЕЗ МОЯ ПОГЛЕД И ЛЕЩАТА НА ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАК ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НАШИЯ СМАРТФОН?
КАКВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ЖИВОТА НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩИНСКАТА ПОЛЗА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
НАШИТЕ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вашият коментар