Разнообразие от интериорни бои и специфичните им черти

Разнообразие от интериорни бои и специфичните им черти

В подбора на интериорни бои и проектирането на единна концепция, преди това е хубаво детайлно да проучите избора и какви типове интериорни бои са достъпни на пазара. Да бъдат ли стените на стаите ви бляскави с метални оттенъци , да изглеждат сатенено нежни , пъстри ярки пастели или пък наподобяващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Измислете си визия кой вид стени искате . Интериорният дизайн е смесица от въображението умисъл за направа на подходящи среди за живот. По начина, по който хората прогресират , порастват и променят така и стаите , в които пребивават изпитват необходимост постоянно от нещо иновативно , на една вълна с новостите . Началният ход в претворяването на сградите е избора на нов цвят интериорни бои за стените . Без изключения това би бил не просто най- видоизменящия метод , а и базата за осъществяване на обновен интериорен дизайн. Необходимо е да разбирате , че освен страхотните творчески решения и квалифицираното реализиране на плана от безспорно значение е и вида на материала . Capbg вече пет години донася българския пазар италиански асортимент от бои, с утвърдено име и качество. Боите и лаковете им им са достъпни в значителен брой вериги магазини за ремонтни дейности в страната , а по време на изминалите две години търговските им обмени нарастват двойно . Компанията е в готовност да ни покаже широк асортимент за който и да е тип повърхност .

Иновацията Енканто

Безспорна мания в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на основна съставна единица – вода и с променящи се от дневната светлина тонове . Съвместима за употреба в множество сгради , заради ефектът от кадифе, който придава . Боите Енканто са от ново поколение интериорни бои, все още стъпваща на българския пазар.

Разновидности интериорни бои 1
Разновидности интериорни бои

Сатенено изящество

Интригуващо решение за работни сгради , заведения и артистични пространства са сатененият вид интериорни бои. Първокласното качество позволява предприемане на всякакви необикновени архитектурни планове. Подходящи за вътрешна и екстериорна употреба. С добра стабилност срещу атмосферните влияния , този вид интериорни бои запечатват своя луксозен и сияен външен изглед дълго време. Най-често препоръчвани за публични места. Специалистите насочват към да потърсите професионалисти за тази работа .

Бои с декоративен ефект

Утвърдена класика си остават декоративния тип интериорни бои. С ефект на сияещ металик комбиниран с фин кварцов пясък се превръща не просто във фон, а и в разкрасителен щрих на интериорния изглед на вашия дом. Окачествява се с висока издръжливост , поради пречупващите си частици. Консистенцията на боята я превръща в идеална за шлайфане и полиране. Перленият емайл се допълва невероятно в комбинация с интериорни детайли в златисто и сребърно.

Невероятни интериорни бои 2
Невероятни интериорни бои

Колко пласта боя ни трябват ?

Почти никога не може да бъде осъществено получаването на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Обикновено е нужно второ или трето нанасяне за постигане на желания краен ефект. За тъмните гами два пъти са задоволителни , а за светлите три-четири. В случай че планът за дизайна е ваш , вие сте тези които много добре знаят как биха изглеждали добре слоевете боя .

Да пристъпим към действие. Начини на работа

При условие че се спрете на четка за слагането на интериорни бои, е необходимо да се застраховате от възможността от зацапване . Слагането на материал задължително започва в горната част . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не ги изцапате . Пистолетът разбира се е много удобен вариант , най-вече употребяван в интериорния дизайн на стари здания. Поставя багрилното вещество еднакво , което гарантира нисък разход на продукт . Наложително е плътно предпазване на околните предмети , заради това не се препоръчва за реновиране на нови сгради .

Каталог интериорни бои 3
Каталог интериорни бои

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да започнем с нанасянето на вече избрания от нас вид и цвят боя е препоръчително грундиране. По този начин получавате върху плоскостта напълно заравнена база за работа като изравнява неравностите . Дава еднаква поглъщаемост и по-удобно и икономично разнасяне на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да се абсорбира в основата, точно поради този факт се оказва от първостепенна важност за здравината на стените. От голямо значение е освен изящество , зидовете ни да ни дават безопасни условия . Грунда се размазва по цялата ширина . За изсъхване се оставя два – три часа. Можем да продължим с размазването на интериорни бои, когато базовата повърхност е издръжлива на надраскване .

Други оферти от Capbg

Не пропускайте да разгледате офертите на фирмата за екстериорни бои за зидове , които биха могли да изградят цялостната визия за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

 интериорни бои 4
интериорни бои
Невероятни интериорни бои 5
Невероятни интериорни бои
Ефектни интериорни бои 6
Ефектни интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 7
Разнообразие от интериорни бои
Типове интериорни бои 8
Типове интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 9
Разнообразие от интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 10
Огромно разнообразие от интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 11
Огромно разнообразие от интериорни бои

Иновацията Енканто
Сатенено изящество
Бои с декоративен ефект
Колко пласта боя ни трябват ?
Да пристъпим към действие. Начини на работа
Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Други оферти от Capbg

Вашият коментар