seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира стотици уебсайтове на първи позиции в Google и екипът на <a href="https://seo-optimizacia.bg/" title="seo оптимизация от фирма SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД“>SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн продажбите им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да изпревари Apple от челното място в класацията на най-скъпите дружества в света. И разбирате ли по какъв начин? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са в резултат от обявите в AdWords. Това са вашите разходи и активите на всички малки и големи предприятия, които не само дават пари на Google, но и докарват клиенти от това.

Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-добрата идея е да поверите сайта си на екипа от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на сайта ви, за проекта ще работят: SEO специалист, създател на съдържание, създател на линкове, онлайн маркетинг консултант, персонален мениджър на проекта и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат проучване на пазара, ще направят разбор текстовете на сайта и промените на конкурентите ви, ще изготвят предписания за технически промени по 252 съвета за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг план, и план за периодично писане на важно описание, ще следват общо 24 файла, оформящи основата на вашата отличителна SEO маркетинг стратегия за стимулиране на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет сделките са ключови за всяко предприятие! За 2017 година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а извършените покупки за миналите 4 години са се покачили с 230%! И тези цифри ще продължават да се повишават докато се доближат до показателите в Съединените Щати, където 1 от всеки 8 щатски долара е похарчен за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е задължителен за вашето реноме – 72% от посетителите търсят информация в интернет преди да направят покупка, дори и покупката да е от определен магазин.

Клиентите ви несъмнено отделят дълги периоди от време във Facebook, затова ползвайте и този метод за реклама. Но водещото преимущество на SEO оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент влезе в Google, той вече знае за необходимостта от услугата и търси от кого да го купи – от вашия уебсайт или от ваш конкурент.

Нашата роля е да примамим този потенциален потребител право във вашия сайт! Няма значение дали предлагате стоки или услуги, без значение дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес познат на човек! Но все пак само 15% от посетителите в Google са към AdWords рекламите. Другите 85% от кликовете според Zero Limit Web са върху органичните уебсайтове.

Ако се чудите: Идеално, значи няма да плащаме на Google – това не е добро решение! Щом сайтът ви не излиза между топ три – трябва да продължите да употребявате Adwords! Това е така, защото 84% от посетителите кликат водещите 3 резултата в резултатите от търсенето, а само 1% – върху линковете на страниците след първата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да покриете мъртвец – на втора страница в SERP! Вашата уебстраница някъде там ли попада?

Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни съветва да не даваме гаранция за първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД си позволяваме да потвърдим, че няма уебсайтове, по които да сме работили шест месеца и които да не се класират на първи позиции в Google.

Кога се позиционираш на първи позиции? Когато конкурентите ти попаднат след теб! Вашият уебсайт ще се класира пред вашите конкуренти когато има добра SEO стратегия, най-подходящите входящи линкове, най-добра структура, най-съдържателните страници, най-подходящо селектираните ключови думи и най-често подменяното съдържание. Това не е тайна, а напълно изпълнима задача, която професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да свършим и за вашата уебстраница!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво представлява SEO оптимизацията?

Как уебсайтовете излизат на първи позиции? Най-добрата новина е, че измислен е функциониращ метод – SEO оптимизацията. Той работи за всеки, ще даде резултати и за вас. Моделът е seo оптимизацията.

За да позиционира вашият уебсайт на първа позиция, търсачката се нуждае да открие в уебстраницата ключовите думи, по които посетителите ви търсят. Тези ключови думи се налага да са в описанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в наименованието на изображенията. Не само това Google има нужда да намери на уебстраницата ви голямо, релевантно и често променяно съдържание, както и линкове към страницата от разнообразни използвани страници. Вашата страница се налага да има правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Като цяло силно препоръчително е да спазвате всички 252 стъпки, написани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първо място в Google, там влизат значително повече потребители, но това не е задължително да не генерира непременно и до по-голям обем успешни сделки. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също има нужда от промяна – например да обогатите представянето на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това е страхотно, но знаете ли, че само докато четохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са извършени над 25 млн. проверки и са индексирани над 21 000 нововъведени уебстраници. Конкурентните сайтове не спят! Не спете и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт ще може да се класира на първа страница в Google.

Всеки клиент е неповторим и същото е валидно за всеки уебсайт! Именно затова и вашият сайт се нуждае от несравнима SEO оптимизация и план, съобразено бизнес модела ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за класирането и на вашата страница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В SERP
Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Поради каква причина имате нужда от SEO оптимизация?
Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация
Какво представлява SEO оптимизацията?
Понякога вашата уебстраница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Вашият коментар