Възстановяване на кожната покривка чрез микронидлинг терапия

Възстановяване на кожната покривка чрез микронидлинг терапия

Целокупното обновяване на здравето и блясъка на дерматологичната тъкан днес е възможно без хирургична интервенция – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг възстановяването представлява възможно най-малко проникващ способ за заличаване на неправилни места и слабости от лицевата фасада , намалявайки очерталите се фини линии и дъги , чрез задействане на регенеративните процеси в епидермиса и дермата съживяване на производството на колаген .

Как да снижим риска от нежелани реакции след микронидлинга?

С настъпването на финала на високочестотната микронидлинг интервенция се изисква да следвате напътствията на вашия специалист по кожни заболявания , с цел да постигнете най-силен ефект и да се предпазите от неочаквани странични действия.

При неправилно прилагане на действия върху дерматологичния слой след микронидлинг е допустимо да възникнат странични реакции . За да ги предотвратите , ние от ООД даваме следните препоръки :

– Да се отхвърлят всички експанзивни измиващи гелове и пени

– Да се пропуска облъчването от жарко слънце

– 24 часа след манипулацията да не се употребява макиаж и козметични средства , освен в случай че вашият лекар не ви е казал нещо различно

– Вечерното време след практиката е възможно да се нанася само серумна течност

– Да не се напряга физиката в деня на намесата

– Да се избягват масажни терапии , процедури с пара и гореща вода от пет до седем дни след микронидлинга

– Има шанс в зоната да се образуват пъпки , които ще отпаднат от пет до седем дни след терапията

– Ако се появи дерматологично явление, което Ви притеснява в срок от две-три денонощия след края на процедурата и подозирате , че е следствие от нея , ако обичате, потърсете ни

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 1
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

За кой вид кожа е най-уместна микронидлинг процедурата ?

С подкрепата на микронидлинг процедурата всеобщият вид на кожата се възобновява , посредством задействаното производство на колаген . Обработката е удачна при всички разновидности кожна тъкан , което я утвърждава като удачен решителен ход за индивиди , които искат да елиминират козметичните ефекти от фасадата си и да засияят .

Какъв е по своята същност въпросният възстановителен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг методология специално лечебно устройство с нежни , игли, покрити със злато извършват много на брой ситни надупчвания в кожата . В резултат на това се зараждат възобновителните действия ,като в същото време се активизира изграждането на колагенов белтък. Посредством микроскопичните дупки дермата ни по-леко и бързо попива полезните за нея вещества и елементи , между които хиалуронова киселина , полезни вещества и съединения , които захранват и освежават изначално здравия й вид .

Защо да изберем  микронидлинг 2
Защо да изберем микронидлинг

Колко подлагания на терапията трябват и кога се откроява положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг манипулацията се отличава с/със славата на една от най-издръжливите терапии на епидермиса и дермата . Нейният резултат е възможно да се запази до година . Резултатите от микронидлинга се виждат с просто око веднага след края на почващата първа манипулация , като освен това за най-добри резултати съветваме да се подложите на три или четири манипулации ,вариращо според статуса на вашата кожна покривка. Радиовълнистата микронидлинг процедура с ООД може да се употреби без значение от периода от годината.

Продължителността на микронидлинг манипулацията е в порядъка на половин час и малко отгоре и непосредствено след нея ще стане възможно да насочите поглед безпроблемно към делничните си задачи .

За кого е създадена микронидлинг практиката?

Радиочестотната микронидлинг намеса с ООД реализира впечатляващи поледици при, както споменахме , всеки вид кожа ,а освен това и е удачна при несъвсем, но в голяма степен неограничен от възрастта етап . Употребява се при разположени на повърхността дири от себумно възпаление , процедиращо мастно възпаление , разширени пори , фини вдлъбнати черти , пигментации ,а също и загубила младежкия си блясък кожна повърхност . Посредством козметичната намеса се подобрява текстурата на кожната тъкан, релефа се изравнява , а повърхността е съхранена .

Защо да изберем  микронидлинг 3
Защо да изберем микронидлинг

По какви причини микронидлинг обработката с ООД е безопасна ?

Непосредствено след третирането се появява зачервяване на третираната зона , обаче следата се заличава до няколко часа . Микронидлинг обработката по принцип не води до друг вид нежелани ефекти и осъществява сигурни значими резултати за всецялото възвръщане на виталността на кожната повърхност . От значение за безвредната микронидлинг практика се оказва класът на експлоатираните технологични приспособления . В медицински център ООД ние, неговият екип се осланяме на ООД – притежаващ сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг терапия , отговарящ на високите норми на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Тествана и установено успешна , микронидлинг терапията ООД е безопасна за доброто здраве и представлява доверен начин за възвръщане на сияйния вид на кожния слой .

При пренебрегване на професионалните съвети на дерматолога след микронидлинг практиката могат да се появят по-бавно изчезващи зачервявания и отоци . Ако забележите нещо такова , което ви тревожи , на момента се допитайте до своя дерматолог .

Информация за микронидлинг 4
Информация за микронидлинг

Плюсовете на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг процедура представлява иновативен метод за основно опресняване на вида на кожната повърхност . Сред най-силните ползи се намира фактът, че е възможно да намери приложение не само за недостатъците на лицето , но освен това и за благотворно повлияване на козметични дефекти в останалите части на фигурата . Благодарение на микронидлинг процедурата кожата в повлияната зона изглежда плътна , наситена с вода и бляскава . Терапията бива бърза , несъпътствана от неприятни изживявания и без изискване за възстановителни действия. Мястото се третира чрез локална упойка ,наподобяваща мека субстанция , която се полага двадесет-тридесет минути по-рано от старта на микронидлинг третирането и носи значителен уют .

Какво трябва да знаем преди да се подложим на микронидлинг процедурата ?

Микронидлинг терапията трябва да се избягва при:

– очакващи дете и активно кърмещи жени

– хора, боледуващи от автоимунни заболявания

– възпалена кожна повърхност

Смело към микронидлинга! Тозчас !

Запазете час за прием при специалист по дерматология от ООД и отправете към него всички въпросителни , които ви вълнуват . Нерядко уточняващият разговор със специалист с нужното образование и опит се оказва ключов при предприемането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Вземете микронидлинг 5
Вземете микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 6
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Разгледайте повече за   микронидлинг 7
Разгледайте повече за микронидлинг
Изключително качествен микронидлинг 8
Изключително качествен микронидлинг
Изберете микронидлинг 9
Изберете микронидлинг
Повече за  микронидлинг 10
Повече за микронидлинг

Как да снижим риска от нежелани реакции след микронидлинга?
За кой вид кожа е най-уместна микронидлинг процедурата ?
Какъв е по своята същност въпросният възстановителен микронидлинг?
Колко подлагания на терапията трябват и кога се откроява положителна реакция от приложения микронидлинг?
За кого е създадена микронидлинг практиката?
По какви причини микронидлинг обработката с ООД е безопасна ?
Плюсовете на ООД микронидлинг
Какво трябва да знаем преди да се подложим на микронидлинг процедурата ?
Смело към микронидлинга! Тозчас !

Вашият коментар