Забележителни съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Забележителни съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на автомобила и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се котира на пътното платно – летните гуми имат необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените отличителни белези . Опитите отбелязват , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по-солидна смес на предпазителя и вече горепосочената методика за спомагателно охладняване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за голяма скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани улици .

Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три възлови надлъжни цеви над предпазителя, които подобряват отводнението и карането по марка настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при сериозна скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Възловите плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и незасъхнали пътни ленти . Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при  всички без изключение режими на потребление.

Най-добрите на пазара летни гуми 1
Най-добрите на пазара летни гуми

Летни гуми от SYRON

Безсъдържателно е да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате спокойствие и класа. Летните гуми на фирмата SYRON са съставени от немалко предимства приоритети на съответните условия пред всички други конкуренти. Очебийно е , че от време на време на улицата има предпоставки да се появят неочаквани и неподходящи обстоятелства .

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от големи тръби за отстраняване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този тип летни гуми е съставен от допълнително висок скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от спокойствие при опасни обстоятелства.

Видове летни гуми 2
Видове летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват великолепно сцепление и маневреност и обезпечават по-скоростно изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, особено при висока скорост; жилава жилка на коланите, които осигуряват по-благоприятна обратна връзка с пътното платно и внимателно шофиране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става дума за сцепление и прецизност на придвижването – това ги поставя в позиция на прекрасен избор за ситуации , в които се налага върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на марката да създава вълнуващо чувство от управлението . Типа включва големина от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми Syron – възлови предимства

Централно предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се намалява евентуалността за зараждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , понеже летните гуми на SYRON са с много ниски равнища на звук, удобство при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-значимото нещо , от което има потребност един шофьор. Също така , SYRON са от онези търговци , които включват в индивидуалните си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална протекция против нейното нагряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават приложими за още по-сериозен пробег и забележителна здравина даже и при возене с огромна скорост.

Най-добрите летни гуми 3
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от набора на фирмата Maxxis

Maxxis е една от най-известните и сполучливи марки в международен аспект . Още от основаването си през 1967 година, компанията се развива постоянно в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да подсигури спокойствието и безопасността на шофьорите. Различните вариации летни гуми на Maxxis включват разнообразни специфики и преимущества . Част от летните гуми са със специфична структура , която ги прави изключително трайни , и имат относително дълъг живот, дори и при неправилно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в основните прорези и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Оферти за летни гуми 4
Оферти за летни гуми

Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват чувствително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-съкратен спирачен път на сухи и влажни шосета , помагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се наслаждават на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Нещо повече, съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Вида съдържа 41 размера от 17 до 20 инча.

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата държава и ви предлагаме редица доброкачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от летни гуми 5
Разнообразие от летни гуми
Изключително добри летни гуми 6
Изключително добри летни гуми
Вижте нашите летни гуми 7
Вижте нашите летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 8
Най-предпочитаните летни гуми
Нашият каталог с  летни гуми 9
Нашият каталог с летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за вашето пътуване
Летни гуми от избора на SYRON – BlueTech
Летни гуми от SYRON
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно създателя Dunlop
Летни гуми Syron – възлови предимства
Летни гуми от набора на фирмата Maxxis
Летни гуми от фирмата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като за финал

Вашият коментар